Uiteraard raden wij u aan om contact op te nemen met een DTBA-lidbedrijf als u gebogen producten nodig hebt. Maar ook als u rondloopt met een idee, en de vele mogelijkheden voor de vormgeving zijn onbekend, of u bent niet thuis in de technieken voor de fabricage van uw product, neem dan gerust contact op met een van onze lidbedrijven of met DTBA. Ook voor mensen die meer willen weten over het boeiende beroep van de buiger staat de deur altijd open.

Via de ledenzoeker kunt u gericht zoeken naar het bedrijf in uw omgeving of met de juiste techniek. Zij zullen u met plezier en liefde voor hun vak helpen tot een effectieve en efficiƫnte oplossing of keuze te komen.

Leden van DTBA zijn bedrijven of verzelfstandigde afdelingen die voor derden buizen buigen of profielen walsen. DTBA verenigt deze bedrijven en behartigt de branchespecifieke belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord. Buitengewone DTBA-leden buigen niet zelf maar zijn als toeleverancier nauw gelieerd aan de buigbedrijven.