Branchegroep voor het buigen en walsen van metalen buizen en profielen

Dutch Heavy Machining Association

BRANCHEGROEP VAN EN VOOR LOONBUIGBEDRIJVEN

De DTBA is een branchegroep die onder de vlag van Koninklijke Metaalunie deze ondernemingen verenigt.

Over DTBA

Wij zijn de Dutch Tube Bending Association

De DTBA is opgericht door diverse loonbuigbedrijven met als doel de onderlinge samenwerking en de kennis- en toepassingsmogelijkheden van gebogen buizen en profielen te vergroten. Denk aan machinefabrieken, standbouwers, installateurs, staalbouwbedrijven, aannemers, hoveniers en

offshore bedrijven. De bij de DTBA aangesloten bedrijven zijn dé specialisten in het buigen en walsen van metalen buizen of profielen voor derden. De DTBA is een branchegroep die onder de vlag van Koninklijke Metaalunie deze ondernemingen verenigt.

MISSIE

Een autoriteit te zijn op het gebied van buizen buigen en walsen, waar bedrijven en overheden terecht kunnen.

VISIE

Door het aanspreekpunt te zijn in onze sector, kunnen wij de bedrijven in onze achterban ondersteunen om het ondernemersklimaat zo optimaal mogelijk te maken, de onderlinge samenwerking te bevorderen en ons vak en onze sector meer zichtbaar te maken en hernieuwd op de kaart te zetten, teneinde onze (potentiële) afnemers nog beter te kunnen bedienen.

Opdrachten in binnen- en buitenland

Alle expertise is binnen onze branchegroep aanwezig

De leden van de DTBA leveren aan alle sectoren van de industrie en aan de top van het bedrijfsleven in Nederland en ver daarbuiten. DTBA-leden zijn in staat om de meest uiteenlopende wensen en eisen voor material handling in te vullen. DTBA-leden zijn in staat om de meest uiteenlopende vragen tegemoet te komen en met de meest exotische materialen te werken.

Daarnaast hebben zij de noodzakelijke kwaliteit en expertise in huis om een effectieve bijdrage te leveren aan uw (product)ontwikkeling. DTBA bedrijven hebben ervaring in bijna alle denkbare gebieden. Veel klanten hebben een langdurige relatie met een of meer van de DTBA-lidbedrijven. Elke expertise/afmeting is beschikbaar bij in ieder geval één van de leden.

Dutch Heavy Machining Association

Branchemanager a.i. Fred Vasquez zal ervoor zorgen dat uw vraag snel beantwoord wordt.